Клуб

 

Представяме Ви най-големият Bar&Play клуб в България 
 
Клуб  от ново поколение,разположен на цели 1000 кв.м площ, предлагащ съчетание на всички любими занимания накуп.
 
Разделен на три  просторни салона, където всеки може да намери своето любимо кътче.
 
“E-motion Club” разполага с 150 седящи места и достатъчно свободна площ, това го прави перфектно място за фирмени и корпоративни събития, както и за алтернативен тимбилдинг разбивайки стереотипа и превръщайки ги в забавления с отлични питиета, бутиков кетеринг и забавни игри.
 
Разполагаме с 12 монитора и 2 мултимедийни екрана даващи възможност за излъчване на видеоклипове и презентации преди, по време  и  след събитията.
Достатъчно площ за брандиране, разполагане за рекламни пана и материали.
 
Към всичко това добавете и добра озвучителна система и  възможността да ви предложим музикална или артистична програма с най-известните певци, артисти и водещи на събития в България.
 
 

 

В основният салон с модерно топло излъчване се намира голям, перфектно зареден бар, осем билярдни маси „Brunswick” и царицата на снукър масите „Riley Imperial”. Тук можете да изпробвате мерника си и на един от четирите електронни дартс мишени, както и да поиграете с приятели на на двете touch-screen маси за интерактивни игри.

Във вторият салон, освен четирите билярдни маси и удобните дивани има и обособено уютно място за  хранене с модерна фюжън кухня, където докато хапвате можете да се насладите на хубави книги от нашата библиотека.

В „Chesterfield” салона обстановката е доста по-различна. Решена в кралски стил с приглушено осветление, мека мебел, библиотека, дебел килим и камина. Тук можете да намерите уединение на чаша отлежало уиски  наслаждавайки се на най-аристократичната от билярдните игри – Снукър.

 Приятна изненада е уникалната зала за X-BOX 360 Kinect - интерактивната игра, която завладя света. Чрез 3D motion сензорните тялото ви се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и  вие се превръщате  в супер герой.

 

 E-motion Garden - градината на емоциите!

 
В бяло-розовата градина освен всички забавления и игри в клуба, можете да се отпуснете под звуците на релаксираща lounge музика, да забравите за всичко, да се освежите под хладните пръски вода и да се насладите на страхотните летни коктейли или на чаша охладено вино.
Eдно страхотно място с добре подбрана винена листа и ново лятно меню. 
Слънце, фенери, цветя, усмивки, любов...лято....!!!
 
 
Вземете приятелите си и широките си усмивки! Очакваме ви ....отдайте се на емоцията!